Otvoren Humanitarni fond “Novi Život” – Stefan Milivojević

Danas, 01. aprila 2024. godine, slobodno mogu reći da je moj cilj ispunjen, a to je otvaranje jedinstvenog humanitarnog fonda koji će pomoći velikom broju dece i odraslih.

Ovaj projekat je započet u januaru ove godine, upravo kada je Humanitarni fond „Novi Život“ – Stefan Milivojević zvanično i osnovan. Danas mogu reći da je završen i da je potpuno spreman da pruži potrebnu pomoć i podršku svima kojima je ona potrebna, bez obzira na to ko su, odakle su i koji je problem u pitanju.

Trenutno na platformi Humanitarnog fonda sredstva mogu donirati svi, i to na mnogo načina; doniranje karticom, uplatom na račun, PayPal-om, ali i doniranjem u kripto valutama, što je za moj tim bio veliki poduhvat, ali smo od samog starta želeli da omogućimo svim donatorima da mogu donirati na sve moguće načine.

Trenutno smo u procesu dobijanja humanitarnog SMS broja od mobilnih operatera, ali aktivno radimo i na pokrivanju banke humanosti i postavljanjem humanitarnih kutija širom Srbije, te ovim putem pozivam sve zainteresovane, koji žele da nam dozvole postavljanje humanitarnih kutija u svoj objekat, da nam se jave putem imejl adrese: fond@novizivot.rs

Ovaj fond nije samo fond, već vizija koji poziva svakog pojedinca i organizaciju da se pridruže našoj misiji. Vaša podrška je ključna – svaka donacija, ma koliko mala, može napraviti ogromnu razliku u životima onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Pozivamo vas da budete deo ove humanitarne priče, da se pridružite našem naporu za pružanje NOVOG ŽIVOTA. Vaša akcija je važna – donirajte, širite svest o našem radu, budite glas onih koji glas nemaju.

Stefan Milivojević, osnivač Humanitarnog fonda „Novi Život“ – Stefan Milivojević, predsednik TELOK-a