Ovim putem želim da demantujem navode osobe koje se medijima predstavlja kao Nikola Trivić.

Osoba koja se predstavlja medijima kao Nikola Trivić, juče 09. marta 2023. godine, poslala je cirkulacioni imejl velikom broju medija sa teritorije Republike Srbije, a najviše medijima koji javno informišu građane sa teritorije Grada Kragujevca i okoline.

Povod za slanje mejla takve sadržine mi nije poznat jer u dosadašnjoj karijeri nisam stekao niti jednog “neprijatelja”. Zbog cele novonastale situacije prinuđen sam da ceo slučaj prijavim Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije – Policijskoj upravi Kragujevac jer je ovim putem u velikom meri udareno na moj stečeni ugled i čast. Imejl kao i prijavu MUP – Policijskoj upravi Kragujevac možete videti na kraju teksta.

Oštro demantujem navode da finansijsku dobit ostvarujem u saradnji sa gospodinom Miljanom Bjeletićem, gradskim većnikom za kulturu Grada Kragujevca, takođe želim da naglasim da Udruženje TELOK čiji sam ja osnivač i predsednik od svog osnivanja pa sve do 15. februara 2023. godine nije konkurisalo ni na jedan konkurs koji raspisuje Grad Kragujevac. Demantujem navode koji se nalaze u trećem pasusu imejla: “poznati nosilac abnormalnih budžeta”, “perač para”, “arogantni vođa”. Demantujem navode da imam bilo kakvog uticaja kroz bilo koju političku stranku, ovo demantujem jer nisam član nijedne političke stranke.


Ovim putem želim odgovoriti na određena pitanja koja su postavljena medijima od strane osobe koja se predstavlja kao Nikola Trivić:

  1. Dokle će ovo trajati? “Moja borba za Kulturu će trajati isto onoliko koliko budem trajao i ja. Borba za Kulturu je jedna od najlepših borbi koju čovek može voditi, ma koliko je protivnik jači od njega”.
  2. Da li opozicija ovo želi sprečiti? “Ne vidim razloga uplitati bilo kakvu politiku u Kulturu, Kultura i politika se međusobno ne slažu, te samim tim opozicija i “pozicija” u mom svetu Kulture ne postoje“.
  3. Koliki su njihovi privatni bankovni računi? “Verovatno se misli na dužinu. Svaki bankovni račun bez obzira na nosioca računa je iste dužine, taj pravilnik je propisala Narodna Banka Srbije. Cela struktura tekućeg računa ima ukupno 18 cifara (3 cifre koje predstavljaju broj banke + 13 cifara broj računa + 2 cifre kontrolni broj), kao što sam već naveo broj računa ima 13 cifara.

Odgovor: Stefana Milivojevića


Tekst upućen medijima od strane osobe koja se predstavlja imenom Nikola Trivić

Prijava Ministarstvu unutrašnjih poslova – Policijskoj upravi Kragujevac

Sve dodatne informacija možete dobiti kontaktiranjem mene putem mejla koji se nalazi na ovom sajtu.